Aboma en Kennisportaal Constructieve Veiligheid gaan samenwerken. Aboma Consultancy heeft zich daarom aangesloten als volwaardig partner van KPCV.

Bij de borging van constructieve veiligheid (CV) in bouwprojecten spelen diverse ketenpartners een rol. Het Kennisportaal Constructieve Veiligheid beschrijft borgingsacties voor al die partners, want constructieve veiligheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Het Kennisportaal Constructieve Veiligheid is de digitale opvolger van het “Compendium Aanpak Constructieve Veiligheid”, waarvan de laatste editie verscheen in 2011. Op de website www.kpcv.nl is actuele kennis verzameld over het borgen van constructieve veiligheid.

In de komende periode geven we nader invulling aan ons beider doel om constructieve veiligheid (nog) beter te borgen.

Pieter Visser van Aboma Consultancy: “Aboma heeft veel kennis opgedaan op bouwplaatsen en is expert als het gaat om het toepassen van tijdelijke voorzieningen die de constructieve veiligheid tijdens het bouwproces borgen. Wij ondersteunen de initiatieven binnen KPCV van harte en zetten ons graag gezamenlijk in om de bouw weer een stukje veiliger te maken.”

Pijl links Terug

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen contact op.