Keuringen

Wil je jouw arbeidsmiddel laten keuren? Met ruim 60 jaar ervaring is Aboma Inspections dé keuringspartner voor de bouw- en verticaal transportbranche, maar ook in de havens.

Om de veiligheid van werknemers én de omgeving te waarborgen, is het van belang (én verplicht) dat materieel en overige arbeidsmiddelen periodiek worden gekeurd. Vanuit de overheid is deze keuringsverplichting vastgelegd in het Arbobesluit (art. 7.4a).

Bij Aboma Inspections voeren wij keuringen uit op hoog niveau, of het nu gaat om (bouw)materieel, personenliften of hijs- en hefmiddelen in windturbines. Keur je liever zelf? Dat kan met ons AMTeK-systeem.

Onze gespecialiseerde inspecteurs zijn niet alleen gekwalificeerde vakmensen, maar zetten ook graag nét dat stapje extra voor jou als opdrachtgever. Want of je nu zelf keurt of ons als specialist inhuurt; wij geloven in sámen kijken hoe we de veiligheid van jouw materieel kunnen verbeteren.

Meer informatie? Bel ons op T 0318-691920. Bij noodgevallen buiten kantoortijd of in het weekend zijn wij bereikbaar op M 06-53465436.