Laat je informeren en inspireren!

Wil jij weten wat de impact is van de SCL 2.0 op jouw organisatie? Dan is ons webinar over SCL 2.0 echt iets voor jou! Tijdens dit webinar bespreken we de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van SCL 1.0 en wat dit betekent voor jouw organisatie.

De Safety Culture Ladder is onlangs herzien. In de nieuwe SCL 2.0 is een belangrijke stap voorwaarts gemaakt in het meten van veiligheidscultuur. De nieuwe methode van beoordeling op het gebied van houding, gedrag en cultuur is een belangrijke verandering ten opzichte van de vorige methode. Zo is deze versie van de SCL ook meer geschikt voor architecten, ingenieursbureaus, toeleveranciers en dergelijke.

Je kunt verwachten dat je een overzicht krijgt van de belangrijkste veranderingen in SCL 2.0, zoals de vervanging van de 6 bedrijfsaspecten door 5 thema’s en de nieuwe methode van beoordeling. We gaan ook in op de impact van deze wijzigingen op jouw organisatie en hoe je je kunt voorbereiden op de invoering van SCL 2.0. Ook besteden we aandacht aan de rol van de certificerende instelling (CI) in de SCL 2.0.

Het webinar is bedoeld om jou te informeren en te inspireren over SCL 2.0 en om je te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over veiligheidsgedrag en -bewustwording in jouw organisatie. Het webinar wordt je kosteloos aangeboden en duurt maximaal 90 minuten.

Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Wanneer?
De webinars SCL 2.0 staan gepland op:

  • Woensdag 29 november 2023 om 14.00 uur – volgeboekt!
  • Dinsdag 12 december 2023 om 14.00 uur – volgeboekt!
  • Woensdag 24 januari 2024 om 14.00 uur – volgeboekt!
  • Dinsdag 13 februari 2024 om 14.00 uur
  • Donderdag 7 maart 2024 om 14.00 uur

Registreren?
Heb je belangstelling voor het webinar SCL 2.0? Registreer je dan nu via deze link!

Zijn er meerdere data gepland? Kies dan op de registratiepagina voor welke sessie/datum je kiest. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van je registratie via e-mail en een link waarmee je kunt deelnemen.

Icoon Live Webinar Aboma

 

Pijl links Terug

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen contact op.