Ben jij voorbereid op de komst van de Safety Culture Ladder (voorheen Veiligheidsladder) in 2022? De afgelopen periode hebben wij diverse presentaties verzorgd voor geïnteresseerden in de Safety Culture Ladder. De komende maanden geven wij nog een aantal van deze presentaties, maar dan in webinar vorm. Veilig vanachter je eigen scherm helpen we je op weg bij je voorbereidingen voor implementatie van de Safety Culture ladder.

Het webinar Safety Culture Ladder word je kosteloos aangeboden en geeft inzicht in de werkingssfeer van de Safety Culture Ladder. Waarom zou je de Safety Culture Ladder implementeren in jouw organisatie? Welke inspanning gaat het de organisatie kosten? Hoe ziet het implementatie- en certificatietraject eruit? En welke kosten zijn ermee gemoeid?

Het webinar zal 1,5 à 2 uur in beslag nemen en biedt volop ruimte voor interactie middels de chatfunctie. Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor het management en KAM-coördinatoren binnen jouw organisatie en geeft de benodigde informatie op hoofdlijnen.

Wanneer?
Voor de komende maanden hebben we een aantal data gepland waarop het webinar SCL plaatsvindt:

Donderdag 19 november 2020 om 14.00 uur
Dinsdag 12 januari 2021 om 14.00 uur
Donderdag 18 februari 2021 om 14.00 uur

Registreren?
Heb je belangstelling voor één van de geplande webinars? Registreer u dan nu via deze link! Kies op de registratiepagina voor welke sessie/datum je kiest. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van je registratie via e-mail en een link waarmee je kunt deelnemen.

Terug

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen contact op.

Contactformulier