Registreer nu!

 

Ben jij voorbereid op de komst van de Safety Culture Ladder (voorheen Veiligheidsladder) in 2022? De afgelopen periode hebben wij diverse webinars verzorgd voor geïnteresseerden in de Safety Culture Ladder. De komende maanden geven wij nog een aantal van deze webinars, check de nieuwe data! Veilig vanachter je eigen scherm helpen we je op weg bij je voorbereidingen voor implementatie van de Safety Culture ladder.

Het webinar Safety Culture Ladder word je kosteloos aangeboden en geeft inzicht in de werkingssfeer van de Safety Culture Ladder. Waarom zou je de Safety Culture Ladder implementeren in jouw organisatie? Welke inspanning gaat het de organisatie kosten? Hoe ziet het implementatie- en certificatietraject eruit? En welke kosten zijn ermee gemoeid?

Het webinar zal 1,5 à 2 uur in beslag nemen en biedt volop ruimte voor interactie middels de chatfunctie. Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor het management en KAM-coördinatoren binnen jouw organisatie en geeft de benodigde informatie op hoofdlijnen.

Wanneer?
Voor het begin van het nieuwe jaar 2022 hebben we alvast een aantal data gepland waarop het webinar SCL plaatsvindt:

  • Dinsdag 11 januari 2022 om 14.00 uur
  • Woensdag 23 februari 2022 om 14.00 uur
  • Donderdag 7 april 2022 om 14.00 uur

Registreren?
Heb je belangstelling voor één van de geplande webinars? Registreer je dan nu via deze link! Kies op de registratiepagina voor welke sessie/datum je kiest. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van je registratie via e-mail en een link waarmee je kunt deelnemen.

Terug

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.