Schrijf je nu in voor de cursus

Het zal je niet zijn ontgaan! Van alle partijen in de bouw die de Governance Code hebben getekend of deze onderschrijven, of van bedrijven die voor deze partijen werkzaamheden uit gaan voeren, wordt vanaf 2022 een extra investering gevraagd in de veiligheid van medewerkers. De Safety Culture Ladder (SCL), voorheen Veiligheidsladder, wordt gehanteerd als standaard instrument om het veiligheidsbewustzijn meetbaar, inzichtelijk en vergelijkbaar te maken.

Heeft jouw organisatie de Safety Culture Ladder (SCL) inmiddels omarmd en denk je na over hoe deze daadwerkelijk te implementeren binnen jouw organisatie? Dan zetten we graag samen met jou de eerste stappen op de Safety Culture Ladder tijdens onze training ‘Safety Culture Ladder: implementatie in de praktijk’.

Voor wie is de cursus?

De training is bedoeld voor medewerkers die direct betrokken zijn bij de implementatie, zoals directie en KAM-coördinatoren.

Meer weten over onze training ‘Safety Culture Ladder: implementatie in de praktijk’? In onze rubriek Scholing en training vind je meer informatie.

Wanneer is de cursus?

Woensdag 8 september 2021

Waar is de cursus?

HNK Horapark in Ede

Wat zijn de kosten van de cursus?

Voor deze eendaagse training bedragen €695,- excl. BTW (inclusief koffie/thee en lunch).

Deelnemen?

Heb je interesse in deelname? Schrijf je dan direct in via het online inschrijfformulier door op de gewenste datum en locatie te klikken. Je bent van harte welkom!

Woensdag 8 september 2021 – HNK Ede Horapark

Bij onvoldoende deelname behoudt Aboma zich het recht voor om de geplande training door te schuiven of te annuleren.

Terug

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.