Registreer nu voor gratis deelname!

 

Veiligheidsleiderschap als sleutel tot succes in de NEN Safety Culture Ladder
Wil je meer weten over Veiligheidsleiderschap? En hoe je daarmee stappen kunt zetten op de Safety Culture Ladder (voorheen Veiligheidsladder)? Neem dan deel aan dit webinar. Vanachter je eigen scherm helpen we je doorpakken op het belangrijkste thema van de Safety Culture ladder. Let op, het gaat om een verdiepende sessie.

Het webinar Safety Culture Ladder wordt je kosteloos aangeboden en laat het belang zien van leiderschap binnen de Safety Culture Ladder. Waarom moet je inzetten op leiderschap binnen jouw organisatie? Hoe ziet goed veiligheidsleiderschap eruit? Welke acties kun je nemen en waar dien je rekening mee te houden? We lichten graag een tipje van de sluier over wat daarbij komt kijken.

Het webinar duurt maximaal 60 minuten en biedt volop ruimte voor interactie. Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor het management en KAM-coördinatoren binnen jouw organisatie en geeft op hoofdlijnen informatie over veiligheidsleiderschap in relatie tot de SCL.

Wanneer?
De webinars staan gepland op:

  • Donderdag 21 september 2023 om 14.00 uur
  • Donderdag 26 oktober 2023 om 14.00 uur

Registreren?
Heb je belangstelling voor het webinar SCL? Registreer je dan nu via deze link!

Zijn er meerdere data gepland? Kies dan op de registratiepagina voor welke sessie/datum je kiest. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van je registratie via e-mail en een link waarmee je kunt deelnemen.

Pijl links Terug

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen contact op.