Bouwend Nederland en Aboma werken al jaren samen,

Om de veiligheid binnen de bouw te verbeteren, maar een ledenvoordeel liet nog even op zich wachten. Begin 2021 kwam daar verandering in.

Wil je investeren in de veiligheid van jouw bedrijf? Heb je behoefte aan deskundig advies op project- én management niveau? Zoek je een specialist om te ondersteunen bij het verbeteren van bedrijfsprocessen? Al meer dan 60 jaar is Aboma bv dé expert op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in de bouw- en de verticaal transportbranche. Onze nieuwe ledenvoordelenpartner richt zich op (project)begeleiding, het uitvoeren van keuringen en het aanbieden van opleidingen. Aboma’s kracht is samenwerking en (langdurig) partnerschap. Niet alleen vanuit de organisatie, maar ook vanuit de praktijk.

Abonnement Advies & Abomafoon
Met het Abonnement Advies kun je gebruik maken van specifieke voordelen, waaronder toegang tot de Abomafoon. Dit is een uniek systeem waarin je snel alle informatie over wet- en regelgeving op het gebied van arbozaken in begrijpelijke taal kunt terugvinden.

Is jouw omzet lager dan 10 miljoen per jaar? Dan ontvang je als lid van Bouwend Nederland het Abonnement Advies gratis, en kun je daarmee dus gebruik maken van de Abomafoon.

Bouwveiligheidsplan of BLVC Plan
Op grond van de omgevingsvergunning kun je verplicht worden tot het opstellen van een bouwveiligheidsplan of een sloopveiligheidsplan. Ook kunnen gemeenten een BLVC Plan eisen, waarbij breder naar de omgeving wordt gekeken, zoals naar overlast door transport. Het schrijven van een Bouwveiligheidsplan of een BLVC plan is maatwerk. Hiervoor kun je ook terecht bij de specialisten van Aboma, die ondersteuning bieden bij het schrijven van het plan of, als je dat wilt, het plan voor je opstellen.

Ledenvoordeel Abonnement Advies
Aboma biedt leden van Bouwend Nederland het Abonnement Advies gratis of tegen een aanzienlijke korting aan:

 • leden met een omzet tot 10 miljoen ontvangen gratis een Abonnement Advies;
 • leden met meer dan 10 miljoen omzet ontvangen korting op het Abonnement Advies.

Alle voordelen op een rij

 • 1 gratis persoonlijke Abomafoon licentie (digitaal);
 • 50% korting op de jaareditie van het Abomafoon boek;
 • ontvangst van digitale Veiligheidsberichten;
 • korting op de aanschaf van overige publicaties;
 • korting op cursussen en opleidingen;
 • toegang tot de helpdesk van Aboma;
 • korting op adviestarieven bedrijfsbegeleiding;
 • deelname aan Aboma CONNECT (2-jaarlijks netwerkevenement);
 • vast contactpersoon.

Via de QR-code kun je je aanmelden:

 

 

 

 

 

(Bron: BNL Special 1, beeldmateriaal Shutterstock via Bouwend Nederland))

Pijl links Terug
BNL Special

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen contact op.