Advies en detachering

VCA-certificaat behalen

Aboma ontzorgt

Steeds meer opdrachtgevers eisen van onderaannemers en partners dat zij beschikken over een VCA-certificaat. Bij grote opdrachtgevers zoals ProRail of Rijkswaterstaat is dit zelfs al een verplichting. Bovendien is het een goede stok achter de deur om je veiligheidssysteem actueel te houden. Denk je na over het behalen van je VCA?

Aboma kan je de ondersteuning bieden die je nodig hebt.

 

Veiligheids Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. De checklist is bedoeld om de veiligheid op de werkplek te vergroten en ongevallen te voorkomen. Met een VCA-certificaat voldoet jouw organisatie grotendeels aan de arbowetgeving. De VGM Checklist Aannemers ligt hieraan ten grondslag.

Aboma begeleidt je graag in het certificeringstraject. Ook kun je ons inschakelen voor het daadwerkelijke onderhoud na het behalen van het certificaat. Dit doen we voor zowel grote als kleine bedrijven. Tijdens het vertificeringstraject kijken wij naar onder andere naar het risiciobeheer, VGM-bewustzijn, VGM-projectplan en de bedrijfsgezondheidszorg. Dit is een kleine greep van wat we allemaal controleren.

 

Begeleiding naar het VCA-certificaat

Neem jij de veiligheid van je werknemers serieus en wil je dit ook uitstralen? Dan kan Aboma je ondersteunen en begeleiden naar bedrijfscertificering.

 

Nog even onze VCA-diensten op een rijtje:

  • Begeleiding naar het Certificaat
  • Handboek VCA (modeldocument om zelf in te vullen)
  • Onderhoud/behoud van het certificaat
  • Opleiding VCA VOL/basis met online examenvragen

 

Nog vragen over de Aboma certificering, neem dan contact met ons op!

Terug

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen contact op.

Informatieformulier Uitgelicht