Advies en detachering

VCA

VCA-certificaat behalen: Aboma ontzorgt

Steeds meer opdrachtgevers eisen van onderaannemers en partners dat zij beschikken over een VCA-certificaat. Bij grote opdrachtgevers zoals ProRail of Rijkswaterstaat is dit zelfs al een verplichting. Bovendien is VCA een goede stok achter de deur om je veiligheidssysteem actueel te houden. Denk je na over het behalen van je VCA? Aboma kan je de ondersteuning bieden die je nodig hebt.

Veiligheids Checklist Aannemers
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. De VCA checklist is bedoeld om de veiligheid op de werkplek te vergroten en ongevallen te voorkomen. Met een VCA-certificaat voldoet jouw organisatie grotendeels aan de arbowetgeving. De VGM Checklist Aannemers ligt hieraan ten grondslag.

Aboma begeleidt je graag in het certificeringstraject. Ook kun je ons inschakelen voor het daadwerkelijke onderhoud na het behalen van het certificaat. Dit doen we voor zowel grote als kleine bedrijven.

Begeleiding naar het VCA-certificaat
Neem jij de veiligheid van je werknemers serieus en wil je dit ook uitstralen? Dan kan Aboma je ondersteunen en begeleiden naar VCA bedrijfscertificering.

Nog even onze VCA-diensten op een rijtje:

  • Begeleiding naar het VCA-certificaat
  • Handboek VCA (modeldocument om zelf in te vullen)
  • Onderhoud/behoud van VCA-certificaat
  • Opleiding VCA VOL/basis met online examenvragen
Terug

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen contact op.

Informatieformulier Uitgelicht