Advies en detachering

Inspectie-app Aboma Check

Vraag nú een gratis proefabonnement aan!

Haal meer uit je werkplekinspecties
Heb je moeite met het vastleggen van je werkplekinspecties? Of heb je weinig inzicht in de resultaten? Met de inspectie-app Aboma Check kun je inspecties op de bouwplaats uitvoeren en onveilige situaties melden en bewaken.

Je kunt zelf kiezen welke onderwerpen je inspecteert. Als bedrijf krijg je een dashboard waarop je de resultaten van de uitgevoerde inspecties kunt monitoren. Je bepaalt zelf op hoeveel toestellen je de app laat draaien en hebt altijd en overal overzicht over de uitgevoerde inspecties en gemelde onveilige situaties.

Hoe werkt het proefabonnement?
Zeker weten of Aboma Check voor jouw organisatie interessant is? Vraag dan nu voor 4 weken vrijblijvend een proefabonnement aan en ervaar het zelf!

Stap 1
Vul het aanvraagformulier voor het proefabonnement in op deze pagina. Wij nemen contact op om je proefabonnement voor 4 weken te activeren.

Stap 2
Download de Aboma Check app en maak een account aan. Je ontvangt hiervoor informatie per mail.

Stap 3
Aan de slag! Maak je gebruikers en projecten aan, kies de onderwerpen die je wilt inspecteren, voer je werkplekinspecties uit, wijs actiepunten toe aan betrokken medewerkers binnen je organisatie en ontvang de rapportages direct in je mailbox.

Stap 4
Raadpleeg het dashboard om de resultaten te monitoren en uitstaande acties te bewaken.

Ja, ik wil Aboma Check 4 weken lang vrijblijvend uitproberen:

Pijl Links Terug