Advies en detachering

VCA-certificaat behalen

Aboma Consultancy ontzorgt

Vrijwel alle grotere opdrachtgevers en (hoofd)aannemers stellen een VCA-certificaat als minimum eis. Bovendien is een VCA-certificaat een goede stok achter de deur om je veiligheidssysteem actueel te houden. Denk je na over het behalen van je VCA? Aboma Consultancy kan je de ondersteuning bieden die je nodig hebt.

Veiligheids Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. De checklist is bedoeld om de veiligheid op de werkplek te vergroten en ongevallen te voorkomen. Met een VCA-certificaat voldoet jouw organisatie grotendeels aan de arbowetgeving. De VGM Checklist Aannemers ligt hieraan ten grondslag.

Aboma Consultancy begeleidt je graag in het traject naar het certificaat. Ook kun je ons inschakelen voor het daadwerkelijke onderhoud na het behalen van het certificaat. Dit doen we voor zowel grote als kleine bedrijven. Tijdens het traject kijken wij naar onder andere naar het risicobeheer, VGM-bewustzijn, VGM-projectplan en de bedrijfsgezondheidszorg. Dit is een kleine greep van wat we allemaal controleren.

Begeleiding naar het VCA-certificaat

Neem jij de veiligheid van je werknemers serieus en wil je dit ook uitstralen? Dan kan Aboma Consultancy je ondersteunen en begeleiden naar bedrijfscertificering.

Nog even onze VCA-diensten op een rijtje:

  • Begeleiding naar het certificaat
  • Handboek VCA (modeldocument om zelf in te vullen)
  • Onderhoud/behoud van het certificaat
  • Opleiding VCA VOL/basis met online examenvragen

Vragen over VCA? Neem dan contact met ons op!

Pijl Links Terug

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen contact op.