Advies en detachering

Stofvrij werken

Cursus 'stofvrij werken' voor bewust, risicomijdend gedrag

Voor het garanderen van veilige arbeidsomstandigheden is stofvrij werken essentieel. Het besef dat kwartsstofbeheersing een belangrijk onderwerp is neemt nog steeds toe! Bij Aboma Consultancy nemen we dit onderwerp dan ook mee bij onze bedrijfsadvisering. Het maakt altijd onderdeel uit van onze rapporten. Bovendien maken we ons al jaren sterk voor het opleiden van mensen in het stofvrij werken.

Opleiding stofvrij werken
Onze cursus ‘Asbest, kwartsstof en houtstof herkennen en beheersen’ biedt uitgebreide, actuele informatie over de mogelijke schade en risico’s die horen bij onder andere kwartsstofblootstelling. Daarnaast besteden we uiteraard ruime aandacht aan de mogelijkheden om deze op een praktische wijze te beheersen. Het materiaal van de cursus is opgebouwd op basis van de laatste stand van de techniek. De cursus ‘Asbest, kwartsstof en houtstof herkennen en beheersen’ is een verstandige investering. Je krijgt er bewuste werknemers voor terug, die zich verantwoord gedragen en gezondheidsrisico’s uit de weg gaan.

Cursus volgen bij Aboma Consultancy
Wil je dat jouw werknemers de gevaren van kwartsstof kunnen herkennen en de risico’s voor hun gezondheid leren verminderen? Volg de cursus ‘Asbest, kwartsstof en houtstof herkennen en beheersen’. Aboma Consultancy heeft alles in huis om jou en je collega volledig toe te rusten op het gebied van stofvrij werken!

Pijl Links Terug

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen contact op.