Advies en detachering

Bouwkundige keuring

Praktisch advies over bouwkundige voorzieningen voor veilig onderhoud

Ben je gebouwbeheerder, opdrachtgever of onderhoudsbedrijf? Dan ben je verantwoordelijk voor de bouwkundige staat van je pand. Maar heb je ook nagedacht of het onderhoud zelf veilig kan worden uitgevoerd? Zijn er bijvoorbeeld bouwkundige voorzieningen aanwezig om de ramen veilig te kunnen wassen? Of om het dak veilig te kunnen betreden? En hoe zit het met de vluchtwegen en brandvoorzieningen? Aboma Consultancy brengt dit voor jou in kaart door middel van een bouwkundige keuring of inspectie.

Bouwkundige keuring vaak al in ontwerpfase
Aboma Consultancy kan bouwkundige keuringen en inspecties uitvoeren voor bestaande gebouwen, maar zeker ook voor nieuwbouw. Veelal worden wij al in de ontwerpfase bij een project betrokken. Je moet de bouwkundige voorzieningen namelijk al meenemen in de ontwerpfase van een gebouw en beschrijven in het V&G-plan ontwerpfase. Aboma Consultancy levert een bouwkundig rapport met praktische adviezen voor veilig onderhoud aan het pand.

Bemiddeling bij arbitragezaken
Heb je een geschil over het al dan niet veilig kunnen werken aan de gevel of op het dak? Aboma Consultancy wordt regelmatig als expert ingeschakeld bij arbitragezaken. Wij voeren dan een bouwkundige keuring of inspectie uit om na te gaan of de bouwkundige voorzieningen aan de wet- en regelgeving voldoen.

Win advies in bij Aboma Consultancy
Heb jij advies nodig op het gebied van veilig gebouwonderhoud? Aboma Consultancy weet raad!

Pijl links Terug

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen contact op.