Advies en detachering

Arbowetgeving

Aboma Consultancy maakt de kaders van de Arbowet concreet voor jouw bedrijf

Vraag je je weleens af wat het doel is van de arbowetgeving? De basis voor de arbowetgeving is de bescherming van werknemers in alle opzichten. De overheid trekt zich op dit vlak steeds meer terug. Slechts de kaders worden aangegeven. Binnen deze algemene kaders kan de markt zelf invulling geven aan de arboveiligheid. Wij begrijpen dat het er niet eenvoudiger op is geworden. Het vergt de nodige kennis en energie om een goede invulling te geven aan deze doelvoorschriften.

Specialist in arbo en veiligheid
Met het vervallen van de Arbobeleidsregels zijn de Arbocatalogi geïntroduceerd, waarin de algemene kaders per branche zijn omschreven. Aboma Consultancy is expert op het gebied van arbo en veiligheid. Wij helpen je graag bij de concrete uitvoering van deze doelvoorschriften. Onze adviseurs weten als geen ander hoe je de arboveiligheid een plek kunt geven binnen jouw organisatie. Zo bieden wij praktische oplossingen en systemen voor arboveiligheid.

Een voorbeeld hiervan is de Abomafoon, dé arbowijzer voor de bouw. In deze publicatie hebben wij de wet- en regelgeving op het gebied van arbo en veiligheid op praktische wijze voor jou vertaald.

Praktisch advies bij veiligheidsvraagstukken
Wil je advies en/of begeleiding bij het opzetten of onderhouden van een arboveiligheidssysteem? Zoek je naar een praktische oplossing voor een lastig veiligheidsvraagstuk binnen jouw organisatie? Wij helpen je op weg.

Pijl Links Terug

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen contact op.